Bejelentés


Kerti sütők A kert dísze, a család öröme


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlapon

Sárga műkő kerti sütő garnitúra

Sárga műkő kerti sütő 52cm és 72cm magas kivitelben kapható, illetve 6, 8 és 10 személyes változatban.
FIGYELEM!A kerti sütő magassága nem befolyásolja az árat, csak az, hogy hány személyes maga a garnitúra. A kiegészítőket, nyársakat, szúró eszközöket a kisgyermekek csak felnőtt felügyelete mellett használhatják!

Kép: 10 személyes magas (72cm) sárga műkő kerti sütő
A 3in1 (3 az 1-ben) megnevezést azért kapta, mert grillezni, bográcsozni és szalonnát sütni egyaránt lehet vele. A vas váz szerkezettel köttetett (nem ragasztott), bevasalt elemek gondoskodnak a hosszú élettartamról, megbízhatóságról, stabilitásról, teherbírásról. Télire a fagyot is jól bírja, ám nem árt a hézagokat letakarni vagy betömködni hogy ne jegesedjen be, mert a jég mint köztudott tágul, és a jég elképzelhető hogy kisebb kárt tehet. Samatozott tűzterének köszönhetően abszolút tűzálló. Tűztér átmérője 6 és 8 személyeseknél 50cm, 10 személyeseknél 63cm. 150cm átmérőjű asztallappal és 5 darab 2 személyes paddal. A 10 személyes sütőnél minden méret jóval nagyobb a 6 és 8 személyes társaitól, hiszen hatalmas asztallapja kiköveteli magának az erősebb, nagyobb asztaltörzset, mely az asztal súllyát kényelmesen megtartja. Ezért biztonságtechnikai okokból minden fontos tartozék elemének méretét is növelnünk kellett az asztal méretével együtt mégpedig az asztaltörzset, tűzteret, alátétet, grillrácskészletet, tűzrácsot. Kivétel a padok mérete melyek körülveszik. A 10 személyes garnitúrához 5 darab 2 személyes pad jár, a 8 személyes garnitúrához 4 darab két személyes pad és a 6 személyeshez 3 darab 2 személyes pad jár.

Ez a garnitúra a sárga asztallapjának és sárga ülő felületű padjainak köszönhetően a zsír és olaj folt nehezen hagy nyomot rajta. Járólapos teraszon feltűnő jelenség. Pasztel sárga színe miatt, a pasztel sárga színű házzal egy összhangban harmonizál. Mint minden garnitúrához, a sárga műkőből készült garnitúrához is Ön választhatja ki az asztal törzs és az ülőkék lábainak színét a színskála segítségével a színskála menüpontban. Vigyázzunk, mindíg csak akkora tüzet gyújtsunk benne, amekkora pont elég a sütéshez, főzéshez. Az óriási máglyára hasonlító tűz, melynek lángjai már kicsapkod a tűztérből, balesetveszélyes. A grill rács készlet megrendelhető a garnitúrával együtt, vagy külön megvásárolható a helyszínen.

Amit garantálunk:
Kedves érdeklődőink!

Ezt  a terméket megrendelheti otthonából is kényelmesen, házhozszállítással Online, az alábbi űrlap segítségével. A hiánytalanul kitöltött megrendelésekre amint tudunk válaszolunk. Előfordul, hogy a nagy érdeklődés miatt csak egy hét múlva válaszolunk, ezért kérjük szíves türelmüket! A hiányosan kitöltött megrendeléseket automatikusan töröljük, mert a megrendeléshez minden adatra nélkülözhetetlenül szükségünk van. Megértésüket köszönjük! A házhoz szállítási feltételek a házhozszállítás menüpontban találhatóak.
********************************************************************************************************************************************************

ONLINE MEGRENDELÉS
Termék megnevezése: Sárga műkő kerti sütő garnitúra
Sárga műkő sütő padok nélkül
Hány személyesre gondolt? 6 személyesre
8 személyesre
10 személyesre
Milyen magas legyen a sütõ asztal törzse? 53 cm (alacsony)
72 cm (magas)
Grill rács készletet kér hozzá?
Megrendelés mennyisége
Az asztal törzsének és a padok lábainak színe* (lejjebb látható a színskála)
Egyéb elképzeléseim (nem kötelező)
Megrendelõ neve:
Megrendelõ telefonszáma:
Megrendelõ E-mail címe:
Szállítási cím (ahova a terméket szállítani kell)
Adataimat más cégeknek reklámozás célra tovább lehet adni Hozzájárulok!
Nem járulok hozzá!
Szállítás feltételeit Elfogadom.

******************************************************************************************************************************************************** *Színskála:


Tetszés szerinet kiválasztható az asztal törzsének és a padok lábainak színe, majd a szín számát a megrendelésnél be lehet jelölni. A szín száma a szín felett található. Ha nem kér színezést, a megrendelőlap kitöltésekor az egyéb elképzeléseim kockába ezt is jelezheti.

Példa: Ha barna színt szeretne, válassza a 06 -os színt. 
                                                                                                                               Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!