Bejelentés


Kerti sütők A kert dísze, a család öröme


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Veronika kerti sütő garnitúrák

+ Ajándék kiegészítők:****


- Bográcstartó (3.500.-Ft) ajándék!

- Tűzrács (3.990.-) ajándék!

- Nyárs tartó tüskék (500.-Ft/db) Ajándék!

- Nyársak (300.-Ft/db) Ajándék!


Natúr szürke Veronika kerti sütő

Multifunkciós, nyársazni, bográcsozni és grillezni egyaránt lehet vele. Betonból készül. Samatozott, tûzálló tûztere védi a tûzteret a tûz okozta sérülésektõl, repedésektõl. Fagyálló. Padok lábait belülrõl vas váz szerkezet erõsíti, hogy stabilan álljanak, ne inogjanak, és ne törjenek ki. Az asztal törzsének színe és a padok lábainak színe tetszés szerint kiválasztható a színskálában. A Veronika kerti sütő 53cm és 72 cm magas változatokban kapható. (A magassága nem befolyásolja az árat.) A magas kerti sütõ (72cm) konyha asztal magasságot ad, míg az alacsony (52cm) dohányzó asztal magasságot ad a kerti sütõnek. A képen natúr szürke Veronika kerti sütő van ábrázolva, barna lábazat színezéssel. A lábazat színezés 14 fajta szín variációban ízlés szerint kiválasztható a lap alján található színskálában. Most ajándék kiegészítõket adunk a garnitúrához (nyársak, nyárstüskék, tûzrács, bográcstartó). A grill készlet nem az ajándék része, de igény esetén megrendelhetõ a kerti sütõvel együtt. Vigyázzunk, mindíg csak akkora tüzet gyújtsunk benne, amekkora pont elég a sütéshez, fõzéshez. Az óriási máglyára hasonlító tûz, melynek lángjai már kicsapkod a tûztérbõl, balesetveszélyes, és az asztal lapot is befeketítheti. A grill rács készlet megrendelhetõ a garnitúrával együtt, vagy külön megvásárolható a helyszínen. A 10 személyes garnitúrához 5 darab 2 személyes pad jár, a 8 személyes garnitúrához 4 darab két személyes pad és a 6 személyeshez 3 darab 2 személyes pad jár. Natúr szürke színének köszönhetően kevésbé koszolódik.Fekete Veronika kerti sütő
A kép fekete Veronika kerti sütőt ábrázol, fehér lábazat színezéssel.  A lábazat színezés 14 fajta szín variációban ízlés szerint kiválasztható a lap alján található színskálában. A Veronika kerti sütő 53cm és 72 cm magas változatokban kapható.Multifunkciós, nyársazni, bográcsozni és grillezni egyaránt lehet vele. Betonból készül. Samatozott, tûzálló tûztere védi a tûzteret a tûz okozta sérülésektõl, repedésektõl. Fagyálló. Padok lábait belülrõl vas váz szerkezet erõsíti, hogy stabilan álljanak, ne inogjanak, és ne törjenek ki.

Az asztal törzsének színe és a padok lábainak színe tetszés szerint kiválasztható a színskálában. (A magassága nem befolyásolja az árat.) A magas kertisütõ (72cm)konyha asztal magasságot ad, míg az alacsony (52cm) dohányzó asztal magasságot ad a kertisütõnek. Most ajándék kiegészítõket adunk a garnitúrához (nyársak, nyárstüskék, tûzrács, bográcstartó). A grill készlet nem az ajándék része, de igény esetén megrendelhetõ a kerti sütõvel együtt.Fehér Veronika kerti sütő Ez a garnitúra a patyolat fehér asztallapjával és a fehér ülõkéivel a tisztaságot hangsúlyozza. Pázsitos kertben kimondottan jól mutat, színes járólapos teraszon pedig feltûnõ jelenség. Mint minden garnitúrához, a fehér mûkõbõl készült garnitúrához is Ön választhatja ki az asztal törzs és az ülõkék lábainak színét a színskála segítségével a színskála menüpontban.Tûztér átmérõje 50cm. Vigyázzunk, mindíg csak akkora tüzet gyújtsunk benne, amekkora pont elég a sütéshez, fõzéshez. Az óriási máglyára hasonlító tûz, melynek lángjai már kicsapkod a tûztérbõl, balesetveszélyes, és a szép fehér asztalunkat is befeketítheti. A grill rács készlet megrendelhetõ a garnitúrával együtt, vagy külön megvásárolható a helyszínen. A 10 személyes garnitúrához 5 darab 2 személyes pad jár, a 8 személyes garnitúrához 4 darab két személyes pad és a 6 személyeshez 3 darab 2 személyes pad jár. Multifunkciós, nyársazni, bográcsozni és grillezni egyaránt lehet vele. Betonból készül. Samatozott, tûzálló tûztere védi a tûzteret a tûz okozta sérülésektõl, repedésektõl. Fagyálló. A képen 8 személyes Veronika kerti sütő garnitúra látható.MEGRENDELÉS HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL ONLINE

Ezen megrendelési űrlap csak a házhozszállítás igénybevétele esetén érvényes, és csak a hiánytalanul kitöltött megrendelési űrlapokat tudjuk elfogadni, a hiányosakat automatikusan töröljük. Ebből a termékből vásárlónként naponta csak 1 darab garnitúrát lehet vásárolni.
Kérjük, olvassák el a házhozszállítási feltételeket a házhoz szállítási feltételek menüpontban.
Termék megnevezése
Hány személyesre gondolt? 6 személyesre
8 személyesre
10 személyesre
Milyen magas legyen a sütõ asztal törzse? 53cm magas
72cm magas
Grill rács készletet kér hozzá?
Az asztal törzsének és a padok lábainak színe (a lap alján található a színskála*)
Egyéb elképzeléseim (nem kötelezõ kitölteni)
Megrendelõ neve:
Megrendelõ telefonszáma:
Megrendelõ E-mail címe:
Szállítási cím(ahova a terméket szállítani kell)
Adataim más cégeknek reklámozás célra tovább lehet adni** Hozzájárulok
Nem járulok hozzá
A szállítás feltételeit Elfogadom
_______________________________________________________________________________________________

*Színskála:


 
Tetszés szerinet kiválasztható az asztal törzsének és a padok lábainak színe, majd a szín számát a megrendelésnél be lehet jelölni. A szín száma a szín felett található. Ha nem kér színezést, a megrendelőlap kitöltésekor az egyéb elképzeléseim kockába ezt is jelezheti.

Példa: Ha barna színt szeretne, válassza a 06 -os színt.**Postaládájába reklám prospektusokat küldhetnek, illetve telefonon vagy E-mailben reklám célú hirdetményekkel kereshetik meg Önt, de csak ha a "hozzájárulok" lehetőséget választja. Ha nem járul hozzá, bizalmasan kezeljük adatait és nem adjuk át senkinek!


***Beton termék


**** Az ajándékokat nem kell kérni, automatikusan adjuk a megrendeléshez. Az ajándékok értéke nem vonható le az árból.


                                                                                                                               Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!